dilluns, 3 d’agost del 2009

Martí Peran al Museu d'Art Contemporani.

Fins al 19 d’agost, al Museu d' Art Contemporani de Parc Forestal, s’està desenvolupant l’exposició Post –it city, ciutats ocasionals, que és una exposició internacional itinerant, que explora les ocupacions de l’espai públic que deixen un ínfim rastre, però que denoten les necessitats del seu ús per la població.

Està exposició consta de vídeos, fotografies, mòduls i textos que documenten i reflexionen sobre la importància que l’experiència urbana recondueixi l’atenció cap als esdeveniments ínfims. L’exposició va ser presentada originalment a Barcelona, i en cada ciutat que es van presentant s’inclouen nous treballs d’artistes d’aquest país, l’edició xilena inclou un “site-specific” d' Andrés Durán i Luciano Rubio i activitats paral·leles.

Aquesta exposició està sota l’adreça de Martí Peran, qui és professor titular de Teoria de l' Art de la Universitat de Barcelona, i ha participat en nombrosos llibres i catàlegs d’art contemporani, constantment col·labora en premsa i en revistes especialitzades.

Horaris d' Atenció:
Dimarts a dissabte de 11:00 a 19:00 hores.
Diumenges de 11:00 a 18:00 hores.
Valors:
Entrada General: $600. 3ª edat i estudiantes $400Estudiantes Universitat de Xile, Socis Corporació Amics de MAC: entrada alliberada.