dimarts, 11 d’agost del 2009

Laberints de Mirades.


Aquesta exposició és un recorregut per la fotografia documental en iIberoamérica, és un projecte expositiu i editorial de Casa Amèrica Catalunya i l’agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament.

El projecte està conformat per tres exposicions itinerants, que han visitat diferents països d' Amèrica i Europa, relacionant la fotografia documental amb el compromís social. Es busca a més de presentar el material, desenvolupar tallers i activitats entorn d’elles.

L’exposició Friccions i conflictes a Iberoamèrica es presentarà el 18 d’agost a les 19.30 hores al Centre Cultural d' Espanya a Santiago, contarà amb la presència del català Claudi Carreres, l' artista mexicà Javier Hinojosa, l' argentina Gisela Vanesa Volà i el fotògraf xilè Rodrigo Gómez Rovira.

Entre els dies 17, 18 i 20 d' agost de 10:00 a 14:00 hores al CCE, es realitzarà el taller “Fotografia i Compromís”, realitzada per la Cooperativa Sub, l' objectiu del taller és explorar aquesta forma de viure la fotografia.

Entre els mateixos dies però de 9:00 a 13:00 hores, es realitzarà el taller “Fotografia i naturalesa, el paisatge contemporani. Art, conservació i naturalesa” dictat per Javier Hinojosa, i que està destinat a aquells interessats en la fotografia de paisatges amb una perspectiva de compromís amb la conservació, el respecte i l' educació ambiental.

Per a accedir al programa d' activitats punxa aquí:
http://www.ccespana.cl/cce09/descargas/2009/agosto09/Programa%20Laberinto%20de%20Miradas.pdf