dilluns, 3 d’agost del 2009

Joan Miró al Museu de la Solidaritat.

El Museu de la Solidaritat Salvador Allende, exhibeix les donacions decebudes entre els anys 2007 i 2009. L’exposició de noves obres ha estat significada com la persistència de la solidaritat dels artistes mundials, tal com va ser el que va ocórrer amb les primeres obres que compondrien aquest Museu, sota la recerca realitzada pel llavors president Salvador Allende. Amb aquestes noves obres, aquest museu es converteix en el museu de Llatinoamèrica que conta amb la col·lecció d’art modern de major importància.

Les noves contribucions van ser realitzades per artistes de diversos països, dintre dels quals destaca l’artista català Joan Miró, qui en el començament de les seves obres parteix retratant el folklore català, i a poc a poc es va transformant en un pintor surrealista, ja arribada a la seva maduresa, la seva obra no pot ser classificada dintre dels estils existents.


El Museu de la Solidaritat està situat en República 475, l’horari d’atenció és dimarts a diumenges de 10.00 a 18.00 hores, el valor per a adults és $600 i per a estudiants $300.