dijous, 6 d’agost del 2009

El tricicle a Xile.


Entre el 12 i el 16 d’agost, al teatre Nescafé de les Arts, a les 20.30 hores es presentarà la companyia catalana d’humor gestual “El tricicle” amb l’obra 100% tricicle, és la primera ocasió que vénen a Sud-america i és a Xile on comença la seva gira, on a més de començar la seva gira seran els encarregats d’inaugurar aquest teatre després de ser remodelat.

Aquesta obra és una antologia dels millors moments dels espectacles anteriors de la companyia: Manicomic, Exit, Slastic, Terrific, Entretres, Sit i Garrick, l’obra és dirigida per Tricicle i interpretada per Tricicle 2.



El Tricicle és una companyia de teatre còmic tenint a la base el llenguatge gestual, el característic d’ela és que en les seves obres existeix una absència de text parlat, pel que poden ser vistes per persones de tot el món. Va Ser fundada per Carles Sans, Joan Gràcia i Paco Mir en 1979 a Barcelona, comença sent exercida en el carrer, d’aquí arriben a diferents sales i ja en 1982 reben el seu primer reconeixement professional, un premi en el Festival Internacional de Teatre de Sitges.



El valor de les entrades és entre $8.000 i $40.000 i estan disponibles en sistema Ticketmaster, adreça és Manuel Montt 032, Providència.

Per a més detalls visitar:


http://www.teatro-nescafe-delasartes.cl/