dimarts, 11 d’agost del 2009

Festival de dramatúrgia europea.



Des del 21 d'agost al 5 de setembre es donarà curs al 9º Festival de Dramatúrgia Europea, realitzat al Goethe Institute, al' Institut italià de cultura i al Centre Cultural d'Espanya.

El mateix dia de la inauguració, en el *CCE a les 20:00 hores, es presentarà el Semi -muntatge “Trànsits” de Carles Battle baix l'adreça de Cristián Keim. Aquest muntatge té com escenari principal un tren que travessa Europa, on els usuaris d'aquest tren van conformant un trencaclosques de relacions, L'obra construeix una analogia del viatge com descobriment i alhora com catalitzador de destinacions possibles. Es va estrenar a la Sala Beckett de Barcelona i al Festival Temporada Alta de Girona a l'octubre del 2007.

Carles Batlle és un autor teatral català de Barcelona, té obres estrenades en diferents països i traduïdes a diferents idiomes (castellà, francès, alemany, italià, portuguès), tals com Temptació, Combat, Suite, Oasi, Trànsits i Oblidar Barcelona, amb aquesta última en aquest any ha guanyat el Premio Born de teatre. Entre 1998 i 2005 va ser membre del Consell Assessor del Teatre Nacional de Catalunya i entre 2003 i 2004 va ser dramaturg resident. A més és professor de dramatúrgia al' Institut de Teatre de Barcelona i a Universitat Autònoma de Barcelona, en ambdues coordinant el programa de Doctorat en Arts Escèniques.

El festival és amb entrada alliberada encara que prèviament has d'anar a buscar la teva entrada.
Per a més informació:
http://www.festivaldramaturgiaeuropea.cl