dijous, 5 de novembre del 2009

Festival de Cinema Lèsbic Gay Trans 2.0 2009


Des del dilluns 16 al dijous 19 de novembre, 18:00 i 19:30 hrs, al Centre Cultural d’ Espanya.

La més àmplia mostra de Cinema LGBT a Xile, on s'exhibiran 21 pel·lícules produïdes en 12 països, en qualitat d'estrena per al país, al costat de taules de debat i fòrums. A més es triarà per votació del públic al millor documental, pel·lícula, curt internacional i xilè.

Organitza: Moviment d'Integració i Alliberament Homosexual (MOVILH)

Col·labora: Festival Internacional de Cinema Lèsbic Gai i Transsexual de Madrid (LesgaiCinemad), Fundació Triangle, Centre Cultural d'Espanya, Ambaixada del Regne dels Països Baixos, Biblioteca de Santiago, Institut Nacional de la Joventut (INJUVE). Xarxa
Iberoamericana de Cinema Lèsbic, Gai, Bisexual i Transsexual, Masculinitats i Equitat de GènereEME), Universitat de Xile, Institut de la Comunicació i Imatge (Cursa de Cinema i Televisió), Revista G, Editorial Egales.

Dins de les pel·lícules que s'exhibiran es troben 2 pel·lícules de directors valencians, aquestes són Diari d'un Cor, Dos mirades.

Diari d'un Cor


Director: Juan Jose Serrano Productor: Juan Jose
Serrano Guió: Juan José Serrano Intèrprets: Maria Torres, Benjamí Redondo, Tamara Carrasco, Cristina Faguas, Javier Martín, Enric Baquero, Ángela Torres, Yessika Torres, Cristina Vázquez, Rosario Falcón, Alba Cabanilla Álvaro Vázquez, Vicente Cabanilla, Josep
Alejandro Sánchez i Alberto González.


Sinopsi: Raquel era una nena de deu anys d'edat, criada en el si d'una família conservadora dels anys 80. Passat més de 15 i després de la mort dels seus pares, torna al lloc on es va criar, acompanyada de la seva parella. Recorrent llocs bells i moments inoblidables, on recordarà situacions i sentiments inesborrables, que li van fer veure la vida des d'un prisma diferent i gràcies a això ser avui dia el que és.
Es exhibirà el dimecres 18 de novembre a les 18.00 hores.



Dues mirades


Director: Sergio Candel Productor: Sergio Candel.
Guionista: Sergio Candel. Intérpretes: Marta Larralde, Pilar Alonso
Festivals: SPANISH FILM FESTIVAL, Melbourne • CINEMA POBRE, La Havana, Cuba • Denver Llatí FF, Colorado, USA • San Francisco Gay & Lesbian.


Sinopsi: "Dues mirades" transcorre en un dia, en el desert de San Pedro de Atacama (Xile). Sofia i Laura decideixen passar-hi les seves vacances, gaudir de la pau i la tranquil·litat que el lloc transmet. L'harmonia l'espai queda pertorbada quan entre ambdues sorgeix una trobada sexual.
S'exhibirà el dijous 19 de novembre a les 19.30 hores.

Més informació:

http://www.diversidadsexual.cl/