dijous, 2 d’octubre del 2008

La passió culer contra l'equip matalasser, a Santiago

Amics... estem treballant per a llançar la temporada 2008/2009 amb mes beneficis per als socis i alguna que altra sorpresa... Us recordem, que els interessats a renovar el carnet podeu enviar un mail a directiva@penyabarcelonista.cl. De moment ens reunirem a veure els partits i animar al nostre equip com sempre!!!!

PROPER PARTIT: BARÇA – AT MADRID. (LLIGA), Dissabte 4 d’ Octubre a les 16:00 hores a la Penya Barcelonista de Santiago de Xile. El partit el veurem al De la Ostia (Orrego Luco 065, Providència). ES PREGA CONFIRMACIÓ A: info@penyabarcelonista.cl i al mòbil: (09) 9825 8300. En aquesta ocasió, l'adhesió al partit será gratuïta

Feu córrer aquest missatge entre tots els culés!!!

Força Barça! Visca Catalunya!
Penya Barcelonista de Santiago de Xile
____________________________________________

Amigos... estamos trabajando para lanzar la temporada 2008/2009 con mas beneficios para los socios y alguna que otra sorpresa... Os recordamos, que los interesados en renovar el carnet podéis enviar un mail a directiva@penyabarcelonista.cl. Mientras, nos reuniremos a ver los partidos y animar a nuestro equipo como siempre!!!!

PRÓXIMO PARTIDO:, BARÇA – AT MADRID. (LLIGA) Sábado 4 de Octubre a las 16:00 horas en la Penya Barcelonista de Santiago de Chile. El partido lo veremos en el De la Ostia (Orrego Luco 065, Providencia). SE RUEGA CONFIRMACIÓN A: info@penyabarcelonista.cl y al celular (09) 9825 8300. En esta ocasión, la adhesión al partido será gratuita.


Hagan correr este mensaje entre todos los culés!!!

Força Barça! Visca Catalunya
Penya Barcelonista de Santiago de Xile