dijous, 23 d’octubre del 2008

Proves per a l'obtenció dels certificats oficials de llengua catalana

Per tercer any consecutiu, l'Institut Ramon Llull organitza a Santiago de Xile la realització de proves per a l'obtenció dels certificats oficials de coneixement de la llengua catalana. Aquest any s'organitzaran proves de nivell Básic (A2), Elemental (B1), Intermedi (B2) i, per primer vegada a Xile, Suficiència (C1).


La inscripció, que és totalment gratuïta, es pot realitzar de manera individual directament al web del Llull. El periode d'inscripció comença dilluns 29 de setembre i acaba divendres 24 d'octubre. Les proves es realitzaran entre el 8 i el 22 de novembre*.

Per a inscriureu's, feu click aquí. Si voleu informació sobre els cursos que s'ofereixen a Santiago per a la preparació de les proves, pitgeu aquí. Per a més informació sobre qualsevol d'aquests temes, podeu contacar el professor de l'Institut Ramon Llull a Xile al correu electrònic pduarte@lectorats.net.
I si voleu preparar-vos per a les proves, consulteu aquesta informació.
*Aquestes dates poden variar. Consulteu aquest bloc per a possibles actualitzacions posteriors

6 comentaris:

Unknown ha dit...

Pablo,
La pàgina per a inscriure's en las proves oficials no està disponible o al menys per mi no em va funcionar. A mès diu que hi ha que pagar 30 € per el bàsic. Hi ha algú que ja s'hagi pogut inscriure?
salutacions,
roberto (del bàsic)

Unknown ha dit...

Pablo:

Dic lo mateix que el meu company. La pàgina per inscriures no funciona
Revisal
saluts

Pablo Piedrabuena

Pablo Duarte ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Pablo Duarte ha dit...

Benvolguts, la web de l'IRL ha estat de reformes, potser per això no ha funcionat. Mireu d'entrar-hi a través d'aquest link: http://www.llull.cat/_cat/_tramits_antic/sub-certificacions-inscripcio.shtm
o d'aquest altre: https://www.certificats.llull.com/Llull2/iniForm.jsp
No us preocupeu si us demanen de pagar, insisteixo que la prova és gratuïta a Xile, salteu-vos allà on diu de pagar i aneu directament a la inscripció. Ahir al vespre s'hi van inscriure ja els primers per al nivell bàsic, pel que no crec que tingueu problemes. En cas que no se solucioni, no dubteu en tornar a avisar.

Vier ha dit...

Jo he estat intentant inscriure'm i he arribat al final del formulari però no he rebut cap correu de confirmació i em surt un error estrany. Voldria saber si hi ha alguna manera d'estar segur de la inscripció. Gràcies.

Pablo Duarte ha dit...

Benvolgut/da

Normalment no s'envien mails de confirmació per a la inscripció a les proves del Llull. Si em dones les teves dades o et poses en contacte amb mi per mail, puc informar-te si ets a la llista oficial d'inscrits o no.

Cordialment,

Pablo Duarte
pduarte@lectorats.net
Administrador de les proves
Institut Ramon Llull