dimecres, 15 d’octubre del 2008

La compañia de danza Erre que Erre vuelve a Chile

Para ver esta información en español, haga click en IRL o Danzalborde.

La companyia de dansa Erre que Erre torna a Xile amb l’espectacle “No pesa el corazón de los veloces”. L’Institut Ramon Llull col·labora amb la gira, que comença el 4 d’octubre i es tanca el 19 d’aquest mes.

L'any 2007 Erre que Erre va ser convidat a participar al festival Danzalborde de Valparaíso. A principis de 2008, s'hi va quedar com a companyia resident. Ara el col·lectiu de creadors i artistes Erre que Erre, una de les companyies emergents de dansa contemporània de Catalunya, farà aquest octubre una gira amb l’espectacle “No pesa el corazón de los veloces”, que va presentar el passat mes de juny al Teatre Nacional de Catalunya. La companyia actuarà a diverses ciutats d’Argentina i a Montevideo, i el 18 i 19 d'aquest mes presentaran el seu espectacle a Valparaíso (Xile).

Els membres de la companyia Erre que Erre són Susana Castro, Mª Ángeles G. Angulo, Mario G. Sáez, Teresa Navarrete, Ricardo Salas i han rebut el Premio Max 2008 al millor espectacle de dansa en la seva XI edició amb la peça “Escupir en el tiempo”.

Per a més informació, podeu visitar la web de l'Institut Ramon Llull o del Festival Danzalborde de Valparaíso. I si voleu tenir-ne un petit tast, no us perdeu el següent video: