dilluns, 7 de desembre del 2009

Pel•lícules catalanes en els últims dies del Cicle de Nou Cinema Espanyol.


Dins del context del Cicle de Nou Cinema Espanyol que des del 20 d'octubre s'està realitzant al Centre Cultural Matucana 100 a les 19.00 hores, on s'han presentat obres de directors de les diferents comunitats espanyols, es presentaran pel·lícules dels directors: Marc Recha, José Corbacho i Juan Cruz.

March Recha utilitza un estil proper al documental, través del qual relata històries familiars on les

emocions i els paisatges porten la trama. La pel·lícula que es presentarà el 17 de desembre és Pau i el seu germà, l' any 2001, Pau viu al port de Barcelona, després d'un temps de no saber d'Àlex s'assabenta que aquest es va suïcidar per la qual cosa al costat de la mare van al poble on vivia Àlex, en aquest viatge coneixen a Sara (novia del germà), a Emili (amic i cap) i a Toni.

José Corbacho i Juan Cruz, són 2 directors barcelonins que van treballar en conjunt per a la realització de les pel·lícules Tapes i Cobardes. Tapes es presentarà el 15 de desembre, és de l'any 2005 i se centra en un bar a Hospitalet i mostra la com les persones que assisteixen cada dia al bar estan molt interconnectats entre si, a Tot i la interculturalitat que hi ha entre ells. Cobardes, es presentarà el 16 de desembre, és de l'any 2008 que relata la història de Gaby un noi de 14 anys que li fa por anar a l'escola, això perquè està Guille un nen de classe benestant que tem defraudar el pare. Tant els pares de Gaby com de Guille té múltiples pors.

Més informació a:

http://www.m100.cl/2009_09_cine_espanol.php