diumenge, 6 de setembre del 2009

En setembre, novament “Ñaque o de polls i actors”.


La obre de teatre, després de visitar el sud del nostre país, retorna a Santiago, per a ser presentada en distintes comunes de la ciutat.

El dimarts 8, a les 11:00 del matí, es presentarà com una funció per a escolars, a la comuna del Monte, específicament al Teatre Carrera situat en Avinguda Libertadores 277.

El dissabte 12, a les 20: 00 hores, al Teatre Municipal de Maipú, situat en Avinguda Pajaritos 2045, aquesta funció es per a tot espectador.

El dijous 24, a les 20:00 hores al Teatre “Sede Social Germán Riesgo” de la comuna de San Joaquín, situat en Alcalde Pedro Alarcón 164-A, també es per a tot espectador.

El divendres 25 a les 11:00 del matí, a la Sala Fray Pedro de la comuna de San Miguel es presentarà una funció especial per a escolars, aquesta sala està situada en Llano Subercaseaux 3519.

L' obra conta la història del Solano i el Rius, dos còmics castellans del segle XVII, ambdós han de repetir al públic un espectacle, però els dubtes, temors, preguntes que els atabalen, interrompen i retarden constantment la seva actuació. És una reflexió sobre la precària vida dels actors, la condició de l' espectador i la fugacitat de la representació i la necessitat, en canvi, de perdurar, de deixar petjada i el del director José Sanchis Sinisterra.La obre de teatre, després de visitar el sud del nostre país, retorna a Santiago, per a ser presentada en distintes comunes de la ciutat.