dijous, 14 d’agost del 2008

Presentació del llibre 'Història d'un coratge'

El proper dimecres 20 d’agost es presentarà el llibre “Història d’un Coratge. Diari d’una dona camí de l’exili”, relat en què la seva autora, Maria dels Àngels Sánchez de Casassas (A.C.S.) ens mostra, amb enorme sinceritat, les seves penes i alegries, les seves emocions i conviccions, els seus dubtes i les seves pors en unes pàgines escrites entre el 1930, a Palma de Mallorca, i el 1941, any en què arribà a Xile com a exiliada. El llibre es complementa amb un pròleg i un epíleg a cura d’Oriol i José Ramon Casassas. Ha estat publicat en català per la prestigiosa editorial catalana Publicacions de l’Abadia de Montserrat el novembre de 2007.
L’acte es realitzarà a la Sala Pau Casals del Centre Català de Santigo (Av.Suecia 414, Providencia), el proper dimecres 20 d’agost a les 19:30 hores, amb el suport del lectorat de l’Institut Ramon Llull a Xile. Presentaran i comentaran el llibre la reconeguda pintora catalana Roser Bru i José Ramón Casassas, curador del llibre. La presentació es clourà amb l’actuació de l’Orfeó del Centre Català i un vi d'honor.
Hi convidem tots els socis i amics del Centre Català, als catalanòfils de Xile i a tota persona interessada.

_____________________________________________________

El próximo miércoles 20 de agosto se presentará el libro “Historia de un coraje – Diario de una mujer camino al exilio”, relato donde la autora, María de los Ángeles Sánchez de Casassas (Q.E.P.D.) entrega con enorme sinceridad sus alegrías, sus penas, sus emociones, sus dudas, sus temores, sus convicciones en las páginas escritas entre 1930, en Palma de Mallorca, y 1941, cuando llega a Chile como exiliada. El libro se completa con un prólogo y un epílogo escritos por los curadores de este libro. Ha sido publicado en catalán por Publicaciones de la Abadía de Montserrat, Barcelona.
El acto se efectuará en la Sala Pau Casals del Centre Català de Santiago (Suecia 414) el día miércoles 20 de agosto próximo a las 19:30 hrs, con el apoyo del lectorado del Institut Ramon Llull en Chile. Presentarán y comentarán el libro la reconocida pintora catalana Roser Brú y José Ramón Casassas, curador del libro. La presentación se cerrará con la actuación del Orfeó del Centre Català y un vino de honor.