dimarts, 29 d’abril del 2008

El FCBarcelona, a un paso de la final


Barcelonistes!!!! és molt fàcil ser del BARÇA quan es guanya la Champios i la lliga.... ara cal demostrar els colors que es duen gravats en la pell... vinga culés, veniu a donar el vostre suport!!!!



PROPER PARTIT: MANCHESTER U. - BARÇA (CHAMPIONS), Dimarts 29 d’Abril a les 14:45h a la Penya Barcelonista de Santiago de Xile El partit el veurem en el De la Ostia, Orrego Luco 065, Providència.


ES PREGA CONFIRMACIÓ A: info@penyabarcelonista.cl i al mòbil: 09-825.83.00. En aquesta ocasió, l'adhesió al partit serà: socis de la Penya, 1.000 pesos; no socis de la Penya, 2.000 pesos.


Feu córrer aquest missatge entre tots els culés!!!
Força Barça!Visca Catalunya!
Penya Barcelonista de Santiago de Xile


--------------------------------------------------------------------


Barcelonistas!!!!! es muy fácil ser del Barcelona cuando se gana la Champios y la liga.... ahora hay que demostrar los colores que se llevan grabados en la piel... vamos barcelonistas, venid a apoyar!!!!


PROXIMO PARTIDO: MANCHESTER U - BARÇA (CHAMPIONS), Martes, 29 de ABRIL a las 14.45 horas, en la Penya Barcelonista de Santiago de Chile, El partido lo veremos en el De la Ostia, Orrego Luco 065, Providencia


Se ruega CONFIRMACIÓN A: info@penyabarcelonista.cl y al celular : 9-825.83.00 En esta ocasión la adhesión al partido será de : Socios de la Penya, $ 1.000 pesos, No socios de la Penya, $ 2.000.-


Haced correr este mensaje entre todos los culés ¡!!!!!


Força Barça!Visca Catalunya!
Penya Barcelonista de Santiago de Xile