dimecres, 12 de març del 2008

Certificats oficials de reconeixement del nivell de català


El proper dimecres 12 de març a les 7 del vespre tindrà lloc al Centre Català de Santiago la cerimònia de lliurament dels diplomes de nivell de coneixement de català als alumnes que van superar les proves organitzades per l’Institut Ramon Llull a Santiago el mes de novembre passat. Enguany, es premiaran alumnes de nivell bàsic (A2) i, per primera vegada a Xile, de nivell elemental (B1) i intermedi (B2). A l'acte és obert al públic.

Aquestes proves, que es realitzen a Santiago de Xile de manera totalment gratuïta des del 2006, representen la instància més elevada d'aquest tipus per a la llengua catalana, i compten amb el reconeixement oficial de la Generalitat de Catalunya. Aquests certificats oficials són de gran utilitat per a aquelles persones que pensen desplaçar-se a Catalunya per estudiar o treballar. Els cursos que es dicten a les diferentes universitats i al Centre Català, i que comencen la propera setmana, permeten als seus alumnes de presentar-s'hi amb garanties d'aprovar.
______________________________________________________

El próximo miércoles 12 de marzo a las 19 horas tendrá lugar la ceremonia de entrega de los diplomas de nivel de conocimiento de catalán a los alumnos que superaron las pruebas organizadas por el Institut Ramon Llull en Santiago en noviembre del año pasado. Este año, se premiará a alumnos de nivel básico (A2) y, por primera vez en Chile, de nivel elemental (B1) e intermedio (B2). El acto está abierto para la asistencia de público.

Estas pruebas, que se realizan en Santiago de manera totalmente gratuita desde el 2006, representen la instancia más elevada de este tipo para la lengua catalana, y cuentan con el reconocimiento de la Generalitat de Cataluña. Estos certificados son de gran utilidad para aquellas personas que piensan desplazarse a Cataluña para estudiar o trabajar. Los cursos que se dictan en diferentes unviersidades chilenas y en el Centre Català, y que comienzan los días 10 y 11 de marzo, permiten a sus alumnos presentarse a dichas pruebas con altas garantías de aprobarlas.