dijous, 18 de desembre del 2008

El Festival In-Edit convida...

L'Agenda Xilena de Cultura Catalana, per gentilesa del Festival In-Edit, et regala dues entrades per veure gratis un dels següents dos documentals:

Dissabte 20, a les 19.00 al Centro Arte Alameda
Ada y Kabir (Macarena Ovalle / Espanya / 2008 / 30')
Ada ve de Xile i Kabir de l'Índia, tots es troben a Barcelona i han d'aprendre català. La música els ajuda a integrar-se. Menció d'honor a Fidocs 2008.

Diumenge 21, a les 18.00, a la sala El Biógrafo
Loquillo, leyenda urbana (Carles Prats / Espanya / 2008 /110')
Un retrat eficaç d'un carismàtic personatge barceloní, la trajectòria artística del qual ha estat de gran rellevància en les tres darreres dècades del rock espanyol.

Per aconseguir les entrades, només cal que enviïs un missatge al mail de l'AXCC (catalanenchile@gmail.com), amb el teu nom i cognoms. Promoció vàlida fins esgotar-se les entrades disponibles.

A més, recomanem La funa de Víctor Jara, realitzada per la catalana Nèlida D. Ruiz de los Paños i emesa per Televisió de Catalunya (TV3)
Dijous 18, a les 21.00, al Centro Arte Alameda
La funa de Víctor Jara (Nèlida D. Ruiz - Cristian Villablanca / Espanya-Xile / 2006 / 30’)
A 35 anys de la seva mort, l'assassinat del cantautor Víctor Jara (1932-1973) segueix impune. Aquest documental segueix la funa (o acusació pública) col·lectiva feta per familiars i admiradors del cantautor contra el principal sospitós en el cas.