dijous, 4 de setembre del 2008

Diada Nacional de Catalunya

El Centre Català realitzarà una Commemoració del Dia Nacional de Catalunya dijous 11 de setembre a la seu de Suècia 414, Providencia. Es farà un Acte Patriòtic Solemne a la Sala Sant Jordi, a les 19.30 hores i, seguidament, un Sopar de Germanor amb música en viu, esdeveniment organitzat per l'Orfeó Català de Santiago.
L'adhesió al sopar és de $12.000. Les inscripcions són obertes fins al 8 de setembre al telèfon 232 26 99 o al correu electrònic info@centrocatalan.cl.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Bona tarda a tothom desde Barcelona

Queda poc temps per celebrar “ LA DIADA”, el dia en que els Catalans recordem aquells que van donar la seva vida per defensar la nostra terra, el nostre pais.
Visquen a Barcelona i aprofitant que tinc un amic Xilè que va venir fa poc a Barcelona i que en el mes i mig que porta aquí ja està aprenent Català de manera gratuita i aprenent de la meva mà i la de la resta de Catalans la nostra cultura.
Aquesta diada la celebraré en el fosar de les moreres, un lloc on cada vegada que paso no deixo d’emocionar-me, penso en el poema de Frederic Soler “el fossar de les moreres” i penso amb tristeça que tot l’esforç fet per aquells catalans i per els que han estat sempre lluitant per recuperar i que és reconeguin els nostres drets.
Quan algú ve a Barcelona i li explico unes cuantes coses de la nostra cultura els i dic ser Català es un honor que la vida ens a donat, i tenim que estar a l’alçada de tota la gent que ha lluitat per nosaltres.
Pensaré amb vosaltres en aquesta diada, si algú està a Barcelona per aquestes dates que es posi en contacte amb mi i molt gustosament el portaré al fossar per poder honrar a tots aquells que van donar la seva vida per Catalunya.