dimecres, 24 de setembre del 2008

Torna la Penya, torna el Barça!

Barcelonistes!!!! Amb ocasió del derbi català, aquest cap de setmana torna a reunir-se la Penya Barcelonista de Santiago de Xile.


PROPER PARTIT: BARÇA - ESPANYOL (LLIGA), Dissabte 27 de setembre a les 16:00 hores* a la Penya Barcelonista de Santiago de Xile. El partit el veurem al De la Ostia (Orrego Luco 065, Providència). ES PREGA CONFIRMACIÓ A: info@penyabarcelonista.cl o al mòbil: (09) 9825 8300

En aquesta ocasió, l'adhesió al partit será gratuïta.

Feu córrer aquest missatge entre tots els culés!!! Força Barça! Visca Catalunya!

Penya Barcelonista de Santiago de Xile

*En cas que es produeixi algun canvi en aquest horari, us informarem a través d'aquest bloc
_____________________________________________________
Barcelonistas!!!! Con ocasión del derby catalán, este fin de semana vuelve a reunirse la Penya Barcelonista de Santiago de Chile.

PRÓXIMO PARTIDO: BARÇA - ESPANYOL (LIGA), Sábado 27 de septiembre a las 16:00 horas* en la Penya Barcelonista de Santiago de Chile. El partido lo veremos en el De la Ostia (Orrego Luco 065, Providencia). SE RUEGA CONFIRMACIÓN A: info@penyabarcelonista.cl o al celular (09) 9825 8300

En esta ocasión, la adhesión al partido será gratuita.
Hagan correr este mensaje entre todos los culés!!! Força Barça! Visca Catalunya!

Penya Barcelonista de Santiago de Xile

*En caso de que se produzca algún cambio en este horario, les informaremos a través de este bloc

divendres, 12 de setembre del 2008

Cursos de lengua catalana en Santiago

Hasta el 12 de septiembre están abiertas las inscripciones para los nuevos cursos de catalán inicial, abiertos al público en general, en distintos horarios y lugares:

  • Lunes y Miércoles de 13.00 a 14.50 horas, DRAI, Pontificia Universidad Católica de Chile / Fono: 354 25 49 / Correo-e: cursosdeidioma@uc.cl / Más información.
  • Lunes y Miércoles de 17.00 a 18.30 horas, Centre Català de Santiago (Suecia 414, Providencia / Fono:232 2699 / Correo-e: info@centrocatalan.cl) Programa
  • Martes y Jueves de 8.30 a 10.00 horas, Facultad de Filosofía y Humanidades, Universidad de Chile / Campus Gómez Millas, Ignacio Carrera Pinto 1025, Ñuñoa / Fono: 978 7027 / Correo-e: sserra@uchile.cl) Programa
Para más información, pueden ponerse en contacto con el lector del Institut Ramon Llull en Chile en el correo electrónico pduarte@lectorats.net.

dijous, 4 de setembre del 2008

Diada Nacional de Catalunya

El Centre Català realitzarà una Commemoració del Dia Nacional de Catalunya dijous 11 de setembre a la seu de Suècia 414, Providencia. Es farà un Acte Patriòtic Solemne a la Sala Sant Jordi, a les 19.30 hores i, seguidament, un Sopar de Germanor amb música en viu, esdeveniment organitzat per l'Orfeó Català de Santiago.
L'adhesió al sopar és de $12.000. Les inscripcions són obertes fins al 8 de setembre al telèfon 232 26 99 o al correu electrònic info@centrocatalan.cl.

Nova imatge dels joves catalans a Xile

La Joventut del Centre Català de Santiago de Xile estrena el seu nou Web i et dóna la benvinguda a aquest portal. Aquest cop procurem construir un lloc que abasti més coses, amb major diversitat d'informació i punts de trobada per a millorar la nostra comunicació amb vosaltres.


En aquest lloc podràs esbrinar sobre les activitats culturals catalanes que se'n faràn properament, els esdeveniments noticiosos que es relacionin amb la catalanitat, consultar per cursos i tallers, conèixer a la Joventut, saber més sobre Catalunya, la seva cultura, les seves universitats i beques d'estudi, i saber més de Xile per a el cas dels turistes catalans i estrangers que visitan el nostre país entre algunes coses destacades.

El lloc es 100% bilingüe, pel que podràs consultar qualsevol informació que hi estigui tant en espanyol com en català.
Esperem que amb tot això poguem ser un punt d'informació vital sobre la activitat catalana a Xile.

Sense més, només ens queda dir: ¡Benvinguts!

Joventut del Centre Català de Santiago

Curs de conversa

Si busques una oportunitat per parlar català, inscriu-te al curs de conversa del Centre Català de Santiago, per parlar amb el cor a la mà, parlar com un llibre obert, parlar pels descosits, en definitiva, parlar per parlar, però parlar en català. Cada dimecres de 18.30 a 20.00 hores. Per a més informació, posa't en contacte amb el Centre Català, Suecia 414, Providència / Correo electrònic: info@centrocatalan.cl / Telèfon: 232 26 99 (horari d'atenció de dilluns a divendres de 15 a 19 hores).